VGU Videbæk Løbeklub – Sjov, seriøs og social løbetræning.


Marts måned betyder ny sæson i Videbæk løbeklub. Medlemskontingentet gælder for et helt år, og mange løbere har trodset al slags vejr og fortsat ufortrødent gennem efteråret og vinteren. En del vælger dog at holde løbepause fra oktober til marts og bruger måske i stedet VGU´s indendørstilbud henover vinteren.

Men den 26. marts begynder en spritny sæson, hvor løbere på alle niveauer har mulighed for at komme på et hold, der passer til temperament og løbeambitioner. Sidste sæson blev løbeskolen lanceret. Et hold hvor man som ny løber kan starte helt fra bunden i et tempo, så man undgår at få skader.  Dette hold fortsætter i den nye sæson. På alle hold står der erfarne instruktører klar til at modtage såvel nye som gamle medlemmer. I år er styrketræning endvidere blevet en obligatorisk del af alle løbeturene, uanset niveau. Dette, netop for at undgå skader. Hvis du gerne vil have frisk luft og motion, men ikke er til løb, så er walkingholdet måske noget for dig. 5-6 km i rask trav to gange om ugen er også god motion!

Det kræver ikke den store udstyrspakke at løbe. Et par gode løbesko er dog en forudsætning for at undgå skader. De fleste har det godt i et par løbetights, men vigtigst er det, at der er bevægelsesfrihed i det tøj man har på.

Når man løber i en klub, har man valgt fællesskabet til. I Videbæk løbeklub begynder hver træningsaften med fælles opvarmning på plænen foran Hallen. Her er der skruet op for ghettoblasteren og humøret.

Ud over de friske løbeture tirsdag og torsdag klokken 19, er der i løbet af sæsonen forskellige arrangementer for medlemmerne.  Henover forår og sommer er der planlagt kaffe-kageture, hvor løbeturen henlægges til naturskønne omgivelser og afsluttes med fælles kaffe- og kagebord.

Af andre tiltag i fælleskabets og hyggens navn kan nævnes; løbecafé, hvor vi afslutter løbetræning med snak, hygge og en øl/vand i Hallens Café, grillaften i anlægget, fælles klubture til løb i andre byer og forskellige tilbud om foredrag efter træning.

I Videbæk Løbeklub har vi plads til flere løbevenner. Overvejer du, om løb er en sport for dig, så mød op i træningstøj den 26 marts klokken 19 i Hallens foyer. Efter en let træning, hvor alle kan være med, holdes infomøde i mødelokalet, hvor sæsonen, holdene og instruktørerne præsenteres. Der er her mulighed for at købe øl eller vand. Har du først mulighed for at begynde senere i sæsonen, er du ligeså velkommen der, så finder vi sammen et hold, der passer til dig.

Og husk, glæden ved at være i form er langt større end anstrengelserne ved at komme i form!

Vi glæder os til at løbe med dig!

Kontingent for hele sæsonen - Sommer og vinter:  
   
Løb 350 kroner
Walking 250 kroner
   
   
Yderligere information kan du få, ved at kontakte:  
   
Kent Glerup-Olesen - Formand 2982 0147
Finn Jepsen - Økonomi 2126 0344
Bodil Lauritsen 2282 5681
Karen Palmelund 6015 9921
Kim Bøndergaard 2258 7585
Flemming Trankjær 3073 6116