Holdbeskrivelser gymnastik


Småbørnshold

 • Tumlinge: 1-4 år (med forældre).

  Tumlinge - er holdet for børn og forældre som har lyst til at være aktive sammen via bevægelser, sanglege og redskabsbaner.

  Vi skal tumle, synge, danse, slå kolbøtter og hygge.

  Det er vigtigt, at både forældre og børn har tøj på, som I kan røre jer i.

  Ta’ mor eller far med. Vi ses.

 • Hoppelopperne: 4-6 år (uden forældre).

  Vi skal først og fremmest grine, for det er sjovt og gå på hoppeloppe holdet. Her skal vi lave acrobatik, koordinere bevægelser til musik,

  lave små rytmeserier, springe, slå kolbøtter, stå på hovede og stå på hænder. Øve balance og samarbejde. Vi skal lave sanglege og meget meget mere. Vi glæder os til at tonse rundt, bruge kroppen og blive stærke.

Rytmehold

 • Dans & Rytme: For piger fra 1. til 4. klasse.

  Er du en pige der kan lide at lege, danse og høre højt musik, så er dette hold lige noget for dig. Kom og vær med og oplev rytme-gymnastikken gennem leg. Der er plads til alle!

 • 6920 Junior Rytme: For piger fra 5. til 9. klasse.

  Er du pige i 5.-9. klasse? Søger du et lokalt hold ved siden af juniorholdet? Skal du snart på efterskole, eller søger du blot et rytmehold, der giver sved på panden, smil på læben og motoriske færdigheder? Så er 6920 Junior Rytme, holdet for dig!

  Det bliver et brag af en sæson! Kom til de to prøvegange og undersøg om ikke det skulle være holdet for dig! Det værste der kan ske er... at du bliver bidt af gymnastik! Vi glæder os til at se dig!

 

Springhold

 • Minispring: Drenge og piger fra 0. til 1. klasse.
  Mixspring: Drenge og Piger 2.-3. klasse

  ÆNDRING: HOLDENE ER SAMLET TIL ÉT HOLD, PGA MANGLENDE INSTRUKTØRER. Det nye hold er for drenge og piger i 0-3 klasse Spring-Mix. Se længere nede.

 • Spring-Mix: Drenge og piger fra 0. til 3. klasse.

  Dette hold er både for piger og drenge. Bare du er frisk på fart over feltet, spring og sjov og ballade, så er holdet noget for dig.

  Da holdet i år er fra 0. klasse til 3. klasse, sørger vi for at alle aldersgrupper og niveauer bliver underholdt, udfordret og får sved på panden med smil på læben.

  Vores plan er at dele holdet op til træningen i 0.-1. klasse og 2.-3. klasse, så de får mest muligt ud af det. Det samme bestræber vi os på at gøre til opvisningen.

  Vi skal hoppe på airtrack og bruge redskaber, øve spring og håndstand og danse til fede sange.

  Kom frisk, der er plads til jer alle!

 • 6920 Junior Spring: Drenge og piger fra 4. til 9. klasse.

  Er du pige eller dreng og går i 4. -9. klasse? Søger du et lokalt hold ved siden af juniorholdet? Skal du snart på efterskole, eller søger du blot et springhold, der giver sved på panden, smil på læben og motoriske færdigheder? Så er 6920 Junior Spring, holdet for dig!

  Det bliver et brag af en sæson! Kom til de to prøvegange og undersøg om ikke det skulle være holdet for dig! Det værste der kan ske er... at du bliver bidt af gymnastik! Vi glæder os til at se dig!

 Voksenhold

 • Rutinerede 20+

  Rutinerede 20+ er holdet for dig som gerne vil lave god grundgymnastik uanset niveau på et hold hvor det sociale også vægtes højt.

  Vi skal sammen hygge os gevaldigt med lækker grundgymnastik, udfordres på det tekniske, lege med håndredskaber samt få pulsen op med solid styrke.

  Vi afslutter sæsonen med opvisning hvor målet er at alle går på gulvet med god selvtillid som rutinerede gymnaster.

 • Mix Damer.

  Vi er 3 instruktører der skiftes til at 'stå' for aftenens træning.

  Hver især er vi meget forskellige, så vi håber vi kan ramme bredt ud til kvinder i alle aldre, der har lyst til en alsidig træning, at blive rørt, få sved på panden og et godt og sundt grin.

  Vi glæder os til at se jer.

 • Mix Herrer.

  Vi tæller ikke takter og vi rammer nok heller ikke altid takten, men sved på panden i hyggeligt og muntert selskab, det kan vi garantere.

  Så kom og vær med, du er hverken for ung eller for gammel, og tag gerne naboen med - der er altid plads til én mere.

 • Senior Damer

  Det er aldrig for sent at gøre noget godt for din krop, så hvis du har behov for motion, er dette hold lige noget for dig. Gymnastikken tager udgangspunkt i simple basisøvelser der styrker kroppens muskulatur og smidighed. Endvidere lægges der vægt på kondition, koordination, balance og udstrækning m.m.

  Sved på panden og smil på lægen skal der også være plads til. Efter sådan en times gymnastik føler man sig godt tilpas, og man går hjem med en god fornemmelse og musik i ørerne.

  Hvis du har lyst, er der en kop kaffe bagefter. Kom frit frem, der er plads til alle - og du bestemmer selv intensiteten.

 • Motion efter fyraften / pilates.

  Holdet er for alle der har lyst til fysisk aktivitet med fokus på at forbedre både kondition og velvære ved hjælp af øvelser for hele kroppen, rytme og redskaber. Hjælp din krop og få det bedre med bevægelse, lidt har også ret.

  Holdets instruktører vil skiftevis stå for træningen, hvor det ca. hver anden gang bliver pilates.

  Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der bygger kroppens muskler op på en blid, men intensiv måde. Stræk og åndedragsøvelser indgår som en vigtig del af træningen.

  Alle kan deltage, så kom en tur forbi.