Årets pokalmodtagere

af Vestjysk Banks Vandrepokal og RAGUs lederpokal.

Modtager af Vestjysk Banks Vandrepokal 2021

Vestjysk Banks Vandrepokal gives til en person der i sæsonen har ydet meget. Valget er faldet på en person der ikke kun har ydet meget i denne sæson, men i rigtig mange sæsoner .. .derfor vil vi gerne se dig Gert Kristensen på gulvet.

Kære Gert.

”Ordnung muss sein” - ”Orden skal der være”, både i redskabsrummene og bare sådan helt generelt. Det er, hvad du står for, og ordentlig, trofast og stabil har du altid været overfor Videbæk Gymnastik og Ungdomsforening.

Man går aldrig forgæves med en opgave til dig, og gennem de sidste mange år, har du med hård hånd og mange timers arbejde gennem sæsonen sørget for, at redskaberne står, hvor de skal både i hallen og i forsamlingshuset.

Da vi er så heldige, at du også sidder i bestyrelsen for forsamlingshuset, klarer du også koordineringen mellem foreningen og forsamlingshuset. Du klargør musikken hver mandag til damerne i forsamlingshuset og pumper deres bolde.

Derudover er du også manden, som har en meget vigtig opgave til vores forårsopvisninger. Du møder op til vores fortræning i hallen hvor du tager billeder af springholdenes redskabsopstillinger med din IPad. Så har du nemlig fuldstændig styr på, hvordan springopstillingerne skal stå til selve opvisningen.

På selve dagen er du en meget travl mand. Hvis det er frostvejr, ja så er du rigtig tidligt oppe, for der skal hakkes is op af de frosne flagstangshuller i fortovet, så der kan sættes flagallé op.

Efterfølgende skal du sammen med dit redskabshold have alle redskaberne slæbt fra hal 2 til hal 1 inden opvisningen starter. Under opvisningen er din opgave at sørge for, at redskabsholdet hurtigt får de rigtige redskaber ind på den rigtige plads på halgulvet og ud igen, når holdet er færdigt. Og til slut, når opvisningen er færdig, skal alle redskaberne retur til hal 2 igen.

Og endelig, når sæsonen er hel slut, skal alt sættes på plads og klargøres til næste sæson.

Der er slet ingen tvivl om at din indsats for VGU er guld værd.

Med disse ord, vil vi ønske dig et stort tillykke med pokalen og tusind tak for din indsats.

På VGUs vegne, Birgitte Skovkær


Modtager af RAGUs lederpokal 2021

VGU har i år besluttet at lederpokalen, skænket af RAGU som i dag hedder DGI Vestjylland, gives til Pia Rossen.

Kære Pia.

Du har nu været instruktør i 6 år for linedanserne. Det har vi været rigtig glade for, da du er en dygtig og omsorgsfuld instruktør, der formår at få alle med i dansens verden. Du er meget overbærende med os dansere.

Din glæde ved at danse linedance smitter af på os. Du er altid ajour med de nye danse og er ikke bange for at prøve dem af på os dansere. Du sætter også pris på at det skal være hyggeligt at gå til linedance. Derfor synes du at vi skal holde juleafslutning og sæsonafslutning med dertil hørende hygge.

Under corona nedlukningen tog du initiativ til at lave danseaften online. Du underviser ikke kun i andres danse, men skriver også selv koreografier til danse, som danses i mange andre lande end Danmark. Ca 30 danse er det blevet til hidtil.

Du har en stor kontaktflade, og kan derfor nemt samle 60 dansere til et stævne i Herborg. Du er ikke kun instruktør i Videbæk, men også i Ringkøbing har de glæde af dig som instruktør. Du er altid villig til at være gæsteinstruktør for Efterskoler, skoleklasser, fritidsklubber, polterabend mv. ligesom du i flere år har været på scenen for Aktiv Onsdag.

Når du ikke underviser i Linedance i Videbæk tager du turen fra Tim til Odense til danmarksmesteren Niels Poulsen, hvor du øver dig i konkurrence dans. I 2018 var du i Berlin hvor du fik en 3 plads og i Belgien hvor du fik en 2. plads. Du tog derefter til Paris hvor du blev verdenmester i international linedance.

Det er velfortjent at du i år modtaget RAGU’s lederpokal. Tak for dine mange års store indsats i VGU. Stort tillykke med pokalen.

På Danseudvalgets vegne, Karen Clausen