Årets pokalmodtagere

af Vestjysk Banks Vandrepokal og RAGUs lederpokal.

Modtager af Vestjysk Banks Vandrepokal 2020

Vestjysk Banks Vandrepokal gives til en person der i sæsonen har ydet meget. Valget er faldet på en person der ikke kun har ydet meget i denne sæson, men i mange sæsoner .. derfor vil vi gerne se dig Bent Norup Andersen på gulvet......

..... Denne tekst og overrækkelse af pokalen, var tiltænkt vores gymnastikopvisning der skulle have været afholdt lørdag den 28. marts 2020. … men så kom Covid-19 og ændrede vores hverdag helt og aldeles.

Vi har tænkt og tænkt hvordan kan vi få afleveret denne pokal, så du får lov til at få samme hyldest tidligere modtagere har fået, netop til vores opvisning hvor hallen er fyldt med 700/800 tilskuere og deltagere. Den dag kommer ikke, så derfor overrasker vi dig i dag, hvor vi ved du er i fuld gang med at producere en video til vores kære VGU-medlemmer.

Kære Bent.

Du er et fantastisk forbillede for alle dine kollegaer i både VGUs Ledelse og Ledergruppe.

I sin tid, påtog du dig ansvaret for vores gamle forening, fordi ingen andre ville tage opgaven. Vi stod i en situation, hvor vores forening var uden formand i en periode, og vi er mange der siger dig tak fordi du tog opgaven. Det vil vi altid huske dig for.

På din helt egen og stille facon, formår du at være tovholder for alle i hele VGU, og ingen bliver glemt af dig. Du trækker aldrig beslutninger ned over hovedet på nogen, men derimod giver du input og sparring og frihed under ansvar.

Der er slet ingen tvivl om at din indsats for VGU er guld værd.

Med disse ord, vil vi ønske dig et stort tillykke med pokalen og tusind tak for din indsats.

På VGUs vegne, Birgitte Skovkær


Modtager af RAGUs lederpokal 2020

Vi skal have uddelt årets lederpokal. En pokal der for 37 år siden blev skænket af RAGU, som i dag hedder DGI Vestjylland.

Pokalen tildeles en person, der i særlig grad har udført en frivillig indsats til gavn for foreningen, og med det i baghovedet er valget faldet på ikke én, men hele to personer i år. Anne Mette Fisker og Jane Bækdal – så Anne Mette og Jane, vi vil gerne se jer herude på gulvet....

.... Denne tekst og overrækkelse af pokalen, var tiltænkt vores gymnastikopvisning der skulle have været afholdt lørdag den 28. marts 2020. … men så kom Covid-19 og ændrede vores hverdag helt og aldeles.

Vi har tænkt og tænkt hvordan kan vi få afleveret denne pokal, så I får lov til at få samme hyldest tidligere modtagere har fået, netop til vores opvisning hvor hallen er fyldt med 700/800 tilskuere og deltagere.

Den dag kommer ikke, så derfor overrasker vi jer i dag, hvor vi ved I er i fuld gang med at producere træningsvideoer, så alle i vores kære forening har mulighed for at bevare den gode form.

Kære Anne Mette og Jane

I er virkelig hjælpsomme og så har I et energiniveau der får selv det største Duracell Plus Power Batteri til at blegne. I er morgenfriske på et niveau hvor selv det største A-menneske kommer til kort.

Det er så skønt, at I trofast pisker en stor og dejlig flok rundt i Hal 2, hver lørdag morgen kl. 08.15-09.00, hvor alle går sveddryppende derfra i højt humør.

I kommer altid velforberedte til træning og resultatet med holdet taler sit helt tydelige sprog. For I rammer plet med jeres energiske program, og det siger vel alt, når I to formår at hive så mange ud af fjerene, så tidligt lørdag efter lørdag.

Alle i foreningen møder jer altid glade og smilende, og vi i gymnastikudvalget vil gerne sige jer en stor tak for jeres indsats ved at overrække jer denne pokal.

På VGUs vegne Birgitte Skovkær