Kontingenttyper VGU

 

I VGU tilbyder vi flere typer af kontingenter, alt efter om du ønsker 1, 2 eller flere hold, gymnastik eller fitness, eller fri adgang til alle aktiviteter i foreningen.

 

Tilmelding til første hold

Tilmelding til det første hold, foregår under den ønskede aktivitet. Det er også under det respektive hold, at du kan se kontingentprisen.

 

Tilmelding hold 2

Har du tid og lyst til at deltage på to af gymnastikholdene i sæsonen fra marts til september, så kan du tilmelde dig et ekstra hold for kun 300 kr. Rabatten gælder til det hold, med lavest kontingentsats, hvis der er en forskel.

Tilmeld dig på normal vis på det ene hold, og vælg derefter "tilmelding til hold 2".
Kontakt efterfølgende din instruktør eller et medlem af Gymnastikudvalget, så vil vi flytte din tilmelding til det rigtige hold.

Tilmelding til hold 2 her

 

Fitness Shuffle-kontingent

Hvis du ønsker frit at kunne deltage på alle VGUs fitnesshold i sæsonen september-marts, kan du tilkøbe et "shuffle-kontingent" til dit primære fitness-kontingent. Tilmeld dig på normal vis til det fitness-hold, du primært ønsker at deltage på. Vælg dernæst "tilmelding til fitness-shuffle".

Tilmelding til fri deltagelse på alle VGUs fitnesshold koster 375 kr., som kommer oveni almindelig kontingent på første fitness-hold.

Tilmelding til fitness-shuffle her